Strimlad komage, någon?


Jag är mycket nära sista genomläsningen innan jag gläntar på dörren och släpper in min första lilla läsarpanel. Först var jag tvungen att göra en sak som stått på min lista länge.

Research i butiken på Kronogårds torg. Glädje Grön Palace är inte som din vanliga ica-butik. Visserligen kan du hitta både Kalles kaviar och Abbas fiskbullar om du letar lite, men det mesta på hyllorna är rätt exotiskt. Enorma glasburkar med inlagd majrova. Grönsaksblandningar och kryddor. Olika röror som jag inte vet vad man ska göra med. Lammkotletter och halal-köttbullar i frysen.

Mina kära karaktärer handlar ju här. Det var därför jag var tvungen att göra ett nytt besök. Hade med mig en shoppinglista med grejer som de köper för att kolla av om det ens finns här. Och med öppet sinne letade jag efter lite roliga varor till Isabellas inflyttningsfest.

Köpte med mig libanesiskt tunnbröd, ett paket ostfyllda trianglar som jag tror är smördeg, lite varianter av snacks, en turkisk coca cola. Konserven med strimlad komage lät jag däremot stå på hyllan. Den var för exotisk även för mig.

Matvaror

Snacks, läsk och annat matnyttigt från butiken på Kronogårds torg.

Strimlad komage

Strimlad komage på burk. Hungrig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s