Bekännelse från baksidan


Hej bloggen. Det är jag. Hon den där som brukade mata dig med inlägg, gulla och pyssla med sidor och foton. Jag har inte glömt dig. Nej, nej. Jag har bara varit under isen några dagar och sedan bestämt mig för att vända uppåt igen, mot ljuset som trots allt finns där någonstans bakom allt det jäkla genomgrå som fått mig att tro att vi har hamnat i ett helvet där det bara finns två årstider.

Vinter. Höst.

Har varit så förbannat trött. Djupt inne i bubblan som bara har plats för jobb och vardagspyssel. Blä. Dit ville jag ju inte.

Så att jag inte matat dig senaste veckan beror ju framför allt på att jag inte matat manuset. Inte sen i söndags. Blä. Så skulle det ju inte bli.

Men nu blir det andra bullar. För, och det här måste jag komma i håg, jag har ju kommit långt och har bara en slutspurt kvar innan jag åtminstone kan med att låta andra läsa. För tusan, jag har ju sprungit två maraton! Då ska jag väl kunna sitta framför en dator och bita ihop.

Hämtar kraft och inspiration från mina härliga vänner från romankursen i London. De verkar ha kommit in i andra andan och det bara sprutar ord ur dem. Härligt! En har precis fått tillbaka sin text från lektörsläsning. Vilket stort steg! Hurra för dig, Anna!

—-

Åsså nåt helt annat: har ju glömt att redovisa Månadens fråga för mars! Då undrade jag om du tycker att man ska läsa boken eller se filmen först eller om det inte spelar någon roll. En av alternativen vann med klar majoritet, se resultatet här. Tack till er som svarat!

Jag tänker också slopa kategorin och bara köra omröstningar någon gång då och då. En i månaden var nog lite ambitiöst.

6 tankar på “Bekännelse från baksidan

  1. Håller med, känns som det bara är grått och regnar nu. Men imorgon bitti skulle vi kanske få lite snö som omväxling, blä! Jag tycker du är väldigt flitig med ditt bloggande, iaf om man jämför med mig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s