Mellandag i skrivfabriken


I dag har det varit betydligt mindre intensivt jämfört med tidigare. Passade ypperligt för mig, för jag kände mig trött och seg.

Vi började dagen med ett kort möte på Europas största bokaffär: Waterstone’s vid Piccadilly. Fem våningar. Högst upp en mysíg bar/restaurang/kafeteria, men resten var bara böcker, böcker, böcker. Trots det massiva utbudet kom jag bara därifrån med en (om fotografering, till råga på allt). Får gå dit en annan dag och botanisera.

Vi fick ett ganska roligt uppdrag. Först skulle vi säga slumpartade siffror och bokstäver, en färg och en form. Det blev slutligen olika platser i London och några av siffrorna var en ålder. Vi skulle åka till respektive plats och där skulle vi sätta oss in i hur någon av våra karaktärer skulle uppleva stället, och de skulle vara så gamla som den siffra vi angett utan att veta att den handlade om ålder.

Det slutade med att jag försökte sätta mig in i en 18-årig Marika på King’s Road och en 99-årig (!) Agnes i Notting Hill. Stackars gamlingen blev trött och tog en slapparstund på hotellrummet efter en stund i den isande kylan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s